adres:
Podwale 83, 50-414 Wrocław

kontakt:
+48 690 040 333

Scroll

CAMPO

CAMPO * is a modern grill house serving Argentinian steaks and original menu, inspired by South American cuisine. We cook with heart – just like we cook for our families and friends. Simplicity and honesty defines us in the kitchen and on the plate. We believe in the wisdom of nature and in the fact that good things come from places that we know well. We import beef from Argentinian farms located in La Pampa region.
Wines chosen to our wine menu have unique character and interesting history, which perfectly reflects the terroir – a place of its origin and natural conditions that shaped the taste.

* campo (Spanish) – a field, a land intended for cultivation of plants or cattle breeding

WINE

Wines chosen to our wine menu have unique character and interesting history, which perfectly reflects the terroir – a place of its origin and natural conditions that shaped the taste.

A special position in our menu occupy organic wines produced by Dieter Meier in the region of Mendoza – OJO DE AGUA and PURO.

KITCHEN

In the kitchen we use a charcoal-fired Josper oven, reaching even 500°C, which gives the dishes a unique, authentic taste.

Our chef Wojciech Janowicz believes that passion, attention to the detail and great team work are the key to achieving culinary perfection.

INTERIOR

Behind the concept and interior of CAMPO are designers and architects from BUCK.STUDIO. Spacious, painted in dark colors, finished with noble and natural materials interior and original visual identity reflect the authenticity, sincerity and respect for nature – the most important values defining Campo. Integrity of this concept has been appreciated in the international WIN Awards competition in London as the best restaurant interior in the world in 2017.

SEE THE INTERIOR

CONTACT

Opening hours:
mo. – thu. from 14:00 till 22:00
fri. – 14:00 till 23:00
sat. from 12:00 till 23:00
sun. from 12:00 till 21:00

T: +48 690 040 333
e-mail: campo@campomoderngrill.pl

Address:
Campo Modern Grill
Podwale 83 Street
50-414 Wrocław
(OVO building, entrance from the patio side)

 

KB Food&Catering Sp. z o.o. realizuje projekt pn. „Dywersyfikacja oferty usługowej w Regionie nr 5 obejmującym rynek wrocławski, poprzez rozszerzenie działalności przedsiębiorstwa gastronomicznego o nowy zakres usług dla klienta biznesowego w obecności nowej kuchni francuskiej i międzynarodowej przy zaangażowaniu wydatków inwestycyjnych, usług szkoleniowych i doradczych oraz transformacji cyfrowej, z poszanowaniem Polityk Horyzontalnych, w celu zwiększenia konkurencyjności i odporności na kolejne kryzysy typu COVID-19”, w ramach Krajowego Planu Odbudowy i Zwiększania Odporności, Działanie A1.2.1 – Inwestycje dla przedsiębiorstw w produkty, usługi i kompetencje pracowników oraz kadry związane z dywersyfikacją działalności.

 

Główne działania obejmują:

1. Inwestycje w środki trwałe oraz rozszerzenie oferty usługowej – wprowadzenie oferty dla klienta biznesowego i korporacyjnego w zakresie organizacji konferencji, szkoleń i spotkań biznesowych oraz utworzenie nowej restauracji oferującej kuchnię francuską i międzynarodową.
2. Cyfryzacja – wdrożenie aplikacji do rezerwacji stolików i sal konferencyjnych, co usprawni procesy zarządzania oraz zwiększy dostępność usług dla klientów.
3. Szkolenia personelu – podniesienie kompetencji pracowników poprzez udział w kursach z zakresu obsługi klienta biznesowego oraz standardów kuchni francuskiej i międzynarodowej.
4. Doradztwo w zakresie Gospodarki Obiegu Zamkniętego (GOZ) – przeprowadzenie audytu i wdrożenie strategii ograniczania odpadów oraz optymalizacji procesów.
5. Zielona transformacja – zastosowanie energooszczędnych urządzeń gastronomicznych, wdrożenie rozwiązań zmniejszających zużycie wody oraz ograniczenie odpadów poprzez ekologiczne zarządzanie surowcami.

Cele projektu:
Dywersyfikacja działalności poprzez wprowadzenie oferty skierowanej do klienta biznesowego pozwoli na zwiększenie konkurencyjności firmy, wzrost przychodów oraz zabezpieczenie przed przyszłymi kryzysami rynkowymi. Wdrożenie rozwiązań ekologicznych i cyfrowych wpłynie na optymalizację kosztów operacyjnych oraz zmniejszenie wpływu na środowisko.

Grupy docelowe:
Nowa oferta skierowana jest do klientów biznesowych i korporacyjnych, którzy poszukują kompleksowej obsługi gastronomicznej oraz przestrzeni do organizacji spotkań i konferencji. Dodatkowo, z efektów projektu skorzystają pracownicy firmy, którzy podniosą swoje kompetencje w zakresie obsługi klienta biznesowego oraz realizacji usług na najwyższym poziomie.

Efekty projektu:

1. Rozszerzenie oferty usługowej – utworzenie nowej restauracji i wprowadzenie usług dla klientów biznesowych, w tym organizacji konferencji, szkoleń i spotkań biznesowych.
2. Podniesienie kompetencji personelu – szkolenia z zakresu obsługi klienta biznesowego oraz standardów nowoczesnej gastronomii.
3. Usprawnienie procesów operacyjnych – wdrożenie aplikacji do rezerwacji stolików i sal konferencyjnych, co zwiększy efektywność obsługi klientów.
4. Ekologiczne podejście do biznesu – zastosowanie energooszczędnych urządzeń gastronomicznych oraz wdrożenie zasad Gospodarki Obiegu Zamkniętego.
5. Zwiększenie odporności rynkowej firmy – dywersyfikacja działalności przyczyni się do większej stabilności finansowej i długoterminowego rozwoju przedsiębiorstwa.

Wartość projektu: 738 000,00 PLN
Wysokość wkładu Funduszy Europejskich: 479 940,13 PLN

#KorzyściDlaCiebie #NextGenerationEU #FunduszeUE

This site uses cookies: We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. Zaakceptuj